Over Open Club

Open club

Wat is een open club?

Wanneer je onze website doorleest of praat met een van onze vrijwilligers, duurt het niet lang voordat je leest of hoort over de Open Club. Maar wat is een Open Club eigenlijk?

In het kort is de Open Club een ontmoetingsplek waar iedereen – binnen of buiten SportCentrum Noord – de mogelijkheid heeft om zich persoonlijk te ontwikkelen en betrokken te voelen bij de uiteenlopende activiteiten van het sportcentrum. Dit betekent dat we de wensen van onze leden, betrokkenen (ouders, toeschouwers, vrijwilligers), de buurt, gemeenten en andere partners ontzettend belangrijk vinden. Samen bouwen we SportCentrum Noord, maar samen bouwen we ook een mooie leefomgeving!

Open club

Wat doet een open club?

Als open club richt SportCentrum Noord zich op behoeften vanuit de omgeving en zorgen we dat deze behoeften worden vertaald naar concrete activiteiten. We verbinden vraag & aanbod, kennis & kunde en ontplooien zo steeds weer nieuwe initiatieven. In al deze projecten werken we samen met verschillende sport- en beweegaanbieders uit Groningen en specifiek de Oude Wijken. Daarbij varieert onze rol enorm. Zo verhuren we in het ene geval namelijk alleen een ruimte en begeleiden we in een ander geval juist het volledige project. Benieuwd welke activiteiten we nu mee bezig zijn?