Over ons

Over ons

Een plek om te sporten en te verbinden.

SportCentrum Noord is een unieke plek in de stad Groningen. We zijn niet alleen een thuis voor de meest uiteenlopende sportaanbieders, we zijn ook een thuis voor de mensen uit de wijk. Als ‘Open Club‘ maken we sport en bewegen namelijk toegankelijk voor íedereen en werken we samen aan initiatieven uit de buurt. Benieuwd welke sporten, cursussen en andere activiteiten we aanbieden?

Een eigen initiatief?

Laten we samen iets organiseren!

Als Open Club ondersteunen wij volop initiatieven op het gebied van gezondheid, sport en bewegen. We bieden dan ook graag ruimte aan deze initiatieven. Wil je bijvoorbeeld workshops, sportdagen of bijeenkomsten organiseren voor de wijk? Dan denken we graag met je mee! Lees hieronder meer over onze verbindende rol óf bekijk het huidige aanbod van wijk-initiatieven!

Onze missie

Vóór de wijk, dóór de wijk.

Als SportCentrum Noord zetten we ons in om van de Oude Wijken een prachtige sportwijk te maken. Dit doen we onder andere met de onderstaande partners. Zo creëeren we samen een wijk waarin iedereen, van jong tot oud, elkaar op een laagdrempelige manier kan ontmoeten om te sporten.