Aanbod

Aanbod

Één sportcentrum, diverse aanbieders.

SportCentrum Noord huisvest een unieke combinatie van sport-, zorg- en beweegaanbieders, van (vecht)sportscholen tot sociale wijkteams. Waar SportCentrum Noord de verschillende ruimtes en apparatuur faciliteert, worden de diverse trainingen en workshops gegeven door de onderstaande aanbieders.

Navigeer direct naar:
Fight Academy Groningen

(Kick)boksen

(Kick)boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Alle (kick)boks lessen in SportCentrum Noord worden aangeboden door Fight Academy Groningen. Benieuwd naar de specifieke planning en tarieven? Of wil je een proefles plannen? Klik hieronder om naar de website van Fight Academy Groningen te gaan. 

SchermCentrum Noord

Schermen

Er zijn weinig sporten waarbij zowel fysiek als mentale behendigheid zo essentieel is als in schermsport. Dit maakt schermen de ideale sport om fit te blijven én je concentratievermogen te vergroten. Alle schermlessen in SportCentrum Noord worden aangeboden door SchermCentrum Noord. Benieuwd naar de specifieke planning en tarieven? Of wil je een proefles plannen? Klik hieronder om naar de website van SchermCentrum Noord te gaan. 

Fight Academy Groningen

Kracht & conditie

Naast de verschillende (vecht)sporten bieden we ook mogelijkheden om specifiek te werken aan je kracht en conditie. Zo hebben we vanzelfsprekend alle apparatuur van een volwaardige sportschool. Je kunt volledig zelfstandig trainen, maar kan ook trainen met een van de trainers van Fight Academy Groningen. Benieuwd naar de specifieke planning en tarieven? Of wil je een proefles plannen? Klik hieronder om naar de website van Fight Academy Groningen te gaan. 

Yoga met payan

Yoga

Altijd al geïnteresseerd geweest in Yoga of gewoon nieuwsgierig? Op elke donderdag van 11:00 tot 12:00 is er een Yogales bij het Sportcentrum verzorgd door Payan. Het is algemeen bekend dat yoga goed is voor je lichaam en geest. Maar waar is het nou precies allemaal goed voor?  Yoga vergroot je flexibiliteit, door het regelmatig stretchen van de spieren worden ze flexibeler maar tevens ook versterkt. Daarnaast verbetert het je lichaamshouding en verlaagt het je bloeddruk. Het werkt ontspannend en verbetert je bloedcirculatie. Kortom heeft yoga dus veel positieve effecten op je lichaam en geest, benieuwd om een keer mee te doen of gewoon even kijken? Neem dan gerust contact met ons op!