Aanbod

Aanbod

Één sportcentrum, diverse aanbieders.

SportCentrum Noord huisvest een unieke combinatie van sport-, zorg- en beweegaanbieders, van (vecht)sportscholen tot sociale wijkteams. Waar SportCentrum Noord de verschillende ruimtes en apparatuur faciliteert, worden de diverse trainingen en workshops gegeven door de onderstaande aanbieders.

Navigeer direct naar:
Fight Academy Groningen

(Kick)boksen

(Kick)boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Alle (kick)boks lessen in SportCentrum Noord worden aangeboden door Fight Academy Groningen. Benieuwd naar de specifieke planning en tarieven? Of wil je een proefles plannen? Klik hieronder om naar de website van Fight Academy Groningen te gaan. 

SchermCentrum Noord

Schermen

Er zijn weinig sporten waarbij zowel fysiek als mentale behendigheid zo essentieel is als in schermsport. Dit maakt schermen de ideale sport om fit te blijven én je concentratievermogen te vergroten. Alle schermlessen in SportCentrum Noord worden aangeboden door SchermCentrum Noord. Benieuwd naar de specifieke planning en tarieven? Of wil je een proefles plannen? Klik hieronder om naar de website van SchermCentrum Noord te gaan. 

Taekwondo Club Noord

Taekwondo

Taekwondo is een Koreaanse vechtsport waarbij zelfverdediging centraal staat. Tevens is het een manier van denken en een manier van zelfdiscipline en ontwikkeling van zelfvertrouwen. Alle Taekwondo-lessen in SportCentrum Noord worden aangeboden door Taekwondo Club Noord. Benieuwd naar de specifieke planning en tarieven? Of wil je een proefles plannen? Klik hieronder om naar de website van Taekwondo Club Noord te gaan.

Mental Core

Mental Core

Mental Core is een coachingstraject waarbij out of comfort bewegingsoefeningen worden gebruikt om (niet helpend) gedrag inzichtelijk te maken. Het is een compleet unieke ervaring, ontwikkeld door het gelijknamige Mental Core. Benieuwd naar de specifieke planning en tarieven? Of wil je een proefles plannen? Klik hieronder om naar de website van Mental Core te gaan. 

Fight Academy Groningen

Kracht & conditie

Naast de verschillende (vecht)sporten bieden we ook mogelijkheden om specifiek te werken aan je kracht en conditie. Zo hebben we vanzelfsprekend alle apparatuur van een volwaardige sportschool. Je kunt volledig zelfstandig trainen, maar kan ook trainen met een van de trainers van Fight Academy Groningen. Benieuwd naar de specifieke planning en tarieven? Of wil je een proefles plannen? Klik hieronder om naar de website van Fight Academy Groningen te gaan. 

Yoga

NIEUW! Yoga bij Sportcentrum Noord