Onze partners

hr

Als SportCentrumNoord zijn wij niet alleen aanbieder van trainingsruimten, werkplekken en vergaderruimten, maar bovenal een verbindende factor tussen de gebruikers van het sportcentrum. Als SportCentrumNoord stellen wij ons netwerk open, ondersteunen wij waar nodig en organiseren wij geregeld momenten om met elkaar te sparren.  Onze deur staat altijd open voor ondernemers in en rond de sport!

TaekwondoClubNoord

Farid Noori is voormalig lid van het Nederlands taekwondo team en hij heeft (inter)nationaal prijzen weten te behalen. Hij is ervan overtuigd dat taekwondo voor iedereen geschikt is, ongeacht geslacht, kleur, of leeftijd. Door middel van zijn trainingen zul je rust vinden, zelfbewust en weerbaar worden, je lichaam flexibel maken, en jezelf en jouw omgeving beheersen. Daarom wordt vaak gezegd: TAEKWONDO IS THE WAY OF LIFE! Voor Farid zijn het halen van resultaten en het brengen van plezier in trainen erg belangrijk. Klik hier voor meer informatie over Taekwondo Club Noord.

FightAcademyGroningen

Sirano ’t Zand is een gepassioneerd kickbokser. Hij beoefent de sport al vijftien jaar en sinds vier jaar geeft hij ook kickboks training en workshops aan verschillende doelgroepen. De Fight Academy Groningen biedt vechtsport op maat, iedereen is welkom en wordt uitgedaagd om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen. Wilt u fitter worden door mee te doen in een groep of heeft u individuele hulp nodig bij het trainen, dan bent u bij Fight Academy Groningen aan het juiste adres. Klik hier voor . Klik hier voor meer informatie over Fight Academy Groningen.

MAS-PT

Probeer je keer op keer gewicht te verliezen, meer spierkracht of een betere conditie te krijgen (ook voor individuele -en teamsporters) maar lukt het niet? Bij MAS-PT kan jij aan een gezondere leefstijl werken door personal training, duo training en/of voedingsadvies. Naast personal en duo training biedt MAS-PT ook boksclinics aan, denk aan een actief uitje met collega’s/vrienden of als vervanging van de ‘normale’ gymles.

MAS-PT© past de theorieën van gezonde beweeg -en leefstijl uit de wetenschap toe in de praktijk, die gebaseerd zijn op een langere en duurzame termijn. Dit is het grote verschil met de meeste sportscholen/personal trainers. Gezond leven is meer dan alleen sporten. Naast beweging geven ook gezondere voeding, rust en mindset jouw leven een positieve wending! Tijdens trainingen gaan wij werken aan jouw doel(en). De trainingen kunnen o.a. gericht zijn op het verbeteren van de algehele conditie, vergroten van kracht en (kracht)uithoudingsvermogen en/of sportspecifieke conditie/krachttraining.

Onder leiding van de afgestudeerd HBO Sportkundige Masapait Saija worden deze activiteiten aangeboden. Hij is gespecialiseerd en ervaren in kracht -en conditietraining, gedragsverandering m.b.t. een gezondere beweeg -en leefstijl en blessurepreventie. Masapait legt de nadruk op persoonlijke wensen en doelen en maakt op basis daarvan een trainingsprogramma.

Ben jij op zoek naar iemand die je kan helpen om de weg naar een gezondere leefstijl in te slaan, klik dan hier en maak via de site van MAS-PT een afspraak.

TipTop

Voor sporters die het maximale uit zichzelf willen halen, biedt sportpsycholoog Mark Schuls van TipTop Sport training om mentaal sterker te worden. Geen psychologie van de koude grond, maar professionele begeleiding om sportpsychologie structureel praktisch toe te passen. In Heerenveen, Emmen en in Groningen vanuit SportCentrum Noord. TipTop Sport biedt mentale coaching, groepstrainingen en online mentale training. Klik hier voor meer informatie over TipTop Sport.

Boksschool Noord

Om jou optimaal te trainen heeft elke les bij boksschool Noord een zo effectief mogelijke opbouw.  Onder leiding van Jelle de Jager krijgt iedereen bij Bokschool Noord training op maat. Hierdoor kunnen wij samen het maximale eruit halen!  Elke training bestaat uit: techniek/tactiek training, krachttraining en conditie training. Hiernaast bieden wij in verschillende workshop rondes mentale training programma’s aan.  Voor meer informatie over Bokschool Noord klik hier.

SchermCentrum Noord

Ondanks dat de schermsport relatief onbekend is, is SchermCentrumNoord een van de snelst groeiende verenigingen in Noord Nederland. Het is een ideale sport voor jong en oud! Het is een van de oudste sporten en één van de weinige sporten waarbij je in een duel gebruik maakt van een wapen. Snelheid, tactiek en behendigheid zijn dan ook erg belangrijk. In de lessen wordt hier dan ook veel aandacht aan geschonken. Bij SchermCentrumNoord schermen zowel topsporters als recreanten, jong en oud. Iedereen is welkom voor een gratis proefles om kennis te maken met deze prachtige sport. Voor meer informatie klik hier.